into the unknown dark.png

Into  The  Unknown

A deeper layer on the spiral

Hey Sister,

Heb je al met mij gewerkt en ben jij toe aan een nieuwe laag op het spiraal?

Ben je klaar voor een volgende deep-dive het onbekende in?

Kun je in je botten en je bloed voelen dat er een dieper herinneren op je wacht?

 

Als je daar een diepe JA! voor voelt dan wil ik je uitnodigen om met mij deze nieuwe reis aan te gaan. Een reis waarbij we laagjes verder gaan afpellen zodat we ons medicijn steeds duidelijker en dieper kunnen ervaren en uitdragen. 

 

We reizen een jaar lang samen en bewegen ons vanaf de Donkere, warme Aarde Moeder, via alle Elementen naar het Grote Mysterie en weer terug naar De warme armen van Moeder Aarde. 

​​

logo wit.png

Terwijl we ons dieper en dieper op het spiraal bewegen geven we ons over aan de diepte van het bestaan. We wortelen diep in de modder,  om ons magisch weten te ontketenen en te herinneren waarom we hier zijn.

Hoe ziet de reis er uit?

Een jaar lang zullen we om de maand samen zijn. Elk weekend is afgestemd op een Godin, die ons als archetype leidt en inspireert en een kernritueel waarbij we buiten de comfort zone de diepte in duiken. Tussen de weekenden in krijg je een opdracht mee die aansluit op het proces waar we in zitten.

logo wit.png

Wat gaan we doen?

Blok 1

26-27 November  -  Godinnen:  Persephone & Kali   - Kernritueel Zweethut en Labyrinth 

Het eerste weekend gaan we een diepe verbinding aan met de Aarde, Onszelf en elkaar.

We leggen laagjes af op het labyrinth om zo bij de kern te komen van onze intentie voor de reis die we samen gaan maken gedurende een jaar. Naakt stappen we de zweethut in waar we onze oude identiteit zullen vernietigen en dat wat ons tegenhoudt te transformeren naar daadkracht. Als een Fenix herrijzen we uit de as en de modder van wie we waren en worden we met een oerkracht geboren in ons nieuwe zijn. Klaar voor het spiraal wat voor ons ligt. 

logo wit.png

Blok 2

logo wit.png

14-15 Januari  -  Godinnen: Artemis & Athena  - Kernritueel Vuurloop en pijl breken

We gaan onze intentie aanscherpen en ons doel bepalen. Waar sta jij aan het einde van het jaar? Welke stappen moet je nemen? We richten onze pijlen daarop en vinden dan de moed om ook echt de stappen, buiten onze comfort zone, te nemen. We gaan niet meer voor een klein doel maar voor ons hart verlangen. 

Blok 3

logo wit.png

18-19 Maart  -  Godinnen: Yemaya - Durga  - Kernritueel IJsbad en Oerkracht

We verzamelen kracht en doorzettings vermogen om door de obstakels heen te breken die de weg lijken te blokkeren daarna ademen we de diepte van leven  in en brengen dit naar onszelf, naar elkaar, en het doel waar we naartoe aan het werken zijn zodat we in volle overgave en vol vertrouwen de touwtjes los kunnen laten en de flow van het bestaan volgen.  

Blok 4

13-14 Mei  -  Godinnen: Isis - Áine  - Kernritueel: Paddestoelen Ceremonie

We laten ons meenemen door de magie en het mysterie. Voorbij de logica naar een wereld vol visie, inzicht en dromen. We zetten onze oogkleppen af en kijken voorbij de sluiers in de wereld van mogelijkheden. We laten ons gecontroleerde denken los en volgen de intelligentie van ons magische zijn. 

We reizen, in een veilige bedding met de paddestoel gecombineerd met Caapi: de Liaan van de Ziel en rauwe Cacao: De hartopener. 

logo wit.png
Schermafbeelding 2022-04-05 om 10.48.45.png

Blok 5

1-6 juli -  Godinnen: Gaia & Danu  - Kernritueel: Vision Quest

De reis gaat verder in Dartmoor, Naar de uitgestrekte natuur, tussen de steencirkels. De eerste 2 dagen maken we verbinding met de kracht van deze prachtige plek. We bezoeken een paar krachtplekken en verbinden ons met de intentie voor de vision quest. Vervolgens zul je 52 uur alleen doorbrengen op een plek in de wilde natuur. Het is een tijd van vasten, gebed, je angsten aankijken, verbinding, sterven, herboren worden en een hervinden van jouw unieke medicijn. 

logo wit.png
218826426_470487974020736_8225109096586158531_n.jpeg

Blok 6

3 September -  Godin: Aphrodite  - Kernritueel: Wisdom sharing

We komen 1 dag samen om onze overwinningen en stappen te vieren. Samen te eten en te verbinden met Self-love.

We maken het vuur aan en vertellen elkaar verhalen. Delen onze wijsheid en ons medicijn.  

logo wit.png

Blok 7

28-29 Oktober 2023 -  Godin: Ceridwen & Pele  - Kernritueel: Labyrinth & Zweethut

We brengen alles wat we hebben meegemaakt, geleerd en ontvangen met ons mee in een grote heksen ketel waar we het hoog opkoken tot de ketel, als een vulkaan, haar nieuwe creatie naar buiten baard. We ontmoeten onszelf, herboren, in het centrum van het Labyrinth waar we helemaal zichtbaar zijn voor het hele bestaan. Klaar voor een nieuw pad. Vrouw, Priesteres, Godin. 

logo wit.png
Ddzxm_6U8AAlu_0.jpeg

Praktisch

logo wit.png

Data, locatie en tijden:

2022

26-27 November - Twello Zaterdag 10:00 - Zondag 16:00

2023

14-15 Januari - Twello Zaterdag 10:00 - Zondag 16:00

18-19 Maart - Noordwijkerhout - Zaterdag 10:00 - Zondag 16:00

13-14 Mei - Noordwijkerhout Zaterdag 10:00 - Zondag 16:00
1-6 Juli - Dartmoor, UK Zaterdag 12:00 - Donderdag - 12:00
3 September Noordwijkerhout
 13:00 - 20:00

28-29 Oktober Twello Zaterdag 10:00 - Zondag 16:00

Voorwaarden om mee te doen. Je hebt eerder met me gewerkt in een training of een retreat.

Investering: €1897,- 
Dit mag in delen betaal worden (vanaf 100,- per maand)

Wil je mee doen stuur mij dan een motivatie brief : margoawanata@gmail.com

Er zijn voor deze training maar 10 plekjes beschikbaar omdat ik echt de diepte in wil gaan en voldoende aandacht wil hebben voor iedereen.