top of page

Path of the Wild  Woman

Unleash, Embody, Empower

Kijk de Video

Een reis naar een diep herinneren van wie je bent 

 

KUN JE HET VOELEN?
Een fluistering diep binnen in je. Een roep om te ontwaken en je te herinneren wie je bent zonder de laagjes van schuld, schaamte, angst en veroordeling. De Wilde Vrouw is zo nodig in deze wereld.. 


HOOR JIJ DE ROEP VAN DE WILDE VROUW?

Ben jij er klaar voor om jezelf te herinneren?

Kun jij voelen dat er zo veel meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt laten zien?

 

 

 

 

 

 

 

 

Voel je dat diepe verlangen om van de gebaande paden af te stappen en de prachtige kronkelpaadjes van je wilde ongetemde hart te betreden?

Voel jij het verlangen om naakt rond het vuur te dansen op het ritme van de drum en om te huilen naar de maan terwijl je hart klopt vol levensvreugde en een hernieuwd gevoel van vrijheid.

Om de Wilde Vrouw te bevrijden moeten we ons eerst gaan realiseren dat we niet passen in de hokjes waar we onszelf in hebben geplaatst. Alle  beperkende gedachtes en oordelen die we over ons zelf hebben gaan we goed los schudden zodat er ruimte ontstaat om leven te geven aan het prachtige, ongepolijste, ongetemde wezen dat we eigenlijk zijn. 

 

Tijdens deze training duiken we de diepte in. Door licht en schaduwen. Niet altijd makkelijk.. maar het is het zeker waard.  

Kun je het voelen? 
 

Een diep verlangen om een ​​diep en hart-gecentreerd en vrij leven te leiden en in je persoonlijke leiderschap te gaan staan?

Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en alle kleuren en tinten van het bestaan ​​te omarmen.

Deze training is iets voor jou als je:
 

 • Los wil breken van wat de maatschappij altijd van je verwacht heeft en ontdekken hoe de wilde vrouw zich door jou heem manifesteert. 
   

 • De excuses die je maakt wil ontmaskeren en wilt stoppen met alleen dromen en beginnen met manifesteren?
   

 • Je niet langer ongeïnspireerd of onzeker wilt zijn. 
   

 • Het niet meer allemaal alleen wil doen maar de wereld toe wil treden met een sterke Sisterhood achter je.
   

 • Uit je oude verhaal wil stappen en in je vrouwelijk leiderschap wilt stappen
   

 • Je wil ontdoen van zelf-veroordeling en je lichaam wilt omarmen in liefde 
   

 • Wil verbinden met de aarde en wil leren hoe je met haar ritme kunt leven.
   

 • Vol overgave wil dansen rond het vuur, naakt, kwetsbaar, onder de modder, huilend naar de maan met een hart vol leven. 
   

 • Goed voor jezelf wil te zorgen, Body, Mind en Soul
   

 • Je hart-verlangen wil volgen en bereid bent om daar je koers voor te veranderen

Schermafbeelding 2021-06-17 om 15.35.10.png

Deze training is voor vrouwen die er klaar voor zijn om een beetje dieper te gaan. Voor vrouwen die buiten hun comfort-zone willen gaan, om echt stappen te nemen om zichzelf beter te leren kennen. Voor vrouwen die willen bloeien en groeien.

We zullen tijdens alle dagen samen buiten zijn op het prachtige Inner Peace, met alle elementen en alle weersomstandigheden. Dit geeft zo'n diepe verbinding met de natuur. (Mocht het weer echt te gek worden dan kunnen we altijd naar binnen, maar de intentie is om juist met de natuur te werken)

 

Wat ga je leren?

♥ Omarm je emoties zodat ze voor je kunnen werken

ipv je te overweldigen

♥ Activeer je vrouwen power 

♥Stap in je vrouwelijk leiderschap en neem verantwoordelijkheid

voor je eigen leven

♥ Respecteer je lichaam 

♥ Reizen door je schaduwen om de blokkades die je tegen houden

aan te gaan.

♥ Inner child healing

♥ Rituelen in de natuur

♥ Self love

En zo veel meer!

270211772_10158776896931447_8037501037453502871_n.jpeg

If one woman rises she brings along more women with her and contribute the the collective feminine healing. 

Are you ready to AWAKE!

Wat krijg je allemaal?

♥ 4 volle workshop dagen en een 2 dagen Sisterhood Celebration Weekend in  Noordwijkerhout

♥ Online programma die tussen de bijeenkomsten gemaakt kunnen worden.

♥ Meer dan 10 video's and audio's met oefeningen en meditaties

♥ Online sisterhood support

Bara Cerna

"Margo, does such an amazing job at explaining, giving you space and helping you to own this space. She does an even more wonderful job at giving you the faith and trust to let raw emotions be seen. If you ever come across a chance to participate in one of her events, drop everything you do , and go do it. You'll be changed and thankful afterwards"

Ellen Aranya

"Attending the  training is changing my life. I have felt this layer of constraint around me. I didn't know how to access my inner wild woman, but she is coming out now and it is glorious! I am coming home to my body, my sensuality, my joy. Coming home to me and coming home in sisterhood. 
Margo is awesome at what she does. She creates a safe, loving place where transformations are happening. As a qualified therapist myself, I am very impressed. She is very knowledgeable and attuned . Margo is an authentic awesome woman, whom I feel very blessed to know. 
If you feel called to attend to any of her retreats or workshops, do yourself a favor and go"

Carmin Karasic

Margo travels the world changing lives, touching souls, sharing love, and deeply moving us. Sisters, she is a divine Goddess. And Dear Sisters, she can awaken the Goddess in all of us!

Praktisch

Data 2024

Vrijdag 22 maart 11:00 - 18:00
Vrijdag 19
April  11:00 - 18:00
Vrijdag 10 Mei  11:00 - 18:00
Vrijdag 14 Juni 11:00- 18:00

7 - 8 September Sisterhood Hood

Celebration Weekend

  

investering

€597,-
Wil je dit in delen betalen neem dan even contact met me op

♥ 4  workshopdagen

♥  2 dagen Sisterhood Celebration Weekend

♥ Een diepe, veilige Sisterhood.

♥ Online sisterhood support

Hallo Sister

Ik ben Margo, oprichter van Wild and Sacred Women en diep toegewijd aan de empowerment en groei van vrouwen over de hele wereld. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt met meer dan 1000 vrouwen van over de hele wereld. Tijdens deze training zal ik je begeleiden op je reis om de Wilde Vrouw in jezelf los te laten.

Het ontdekken van de wilde vrouw in mij was een hele reis. In mijn tiener jaren leed ik aan boulimia, ik voelde me onwaardig, zwak, lelijk en depressief. Het was eigenlijk sisterhood dat me geholpen heeft om uit dit zwarte gat te komen.  Ik won de strijd tegen boulimie toen ik 18 jaar oud was. Ik wist toen dat ik meer dan wat dan ook andere vrouwen wilde helpen om hun eigen strijd in het leven te overwinnen en hun kracht terug te winnen. Na diep te hebben gedoken en te investeren in mijn eigen groei, begon ik mijn eerste vrouwencirkel in 2002 toen ik 22 jaar oud was. Op dit moment  (38) reis ik de wereld over om overal vrouwen te coachen en te helpen hun ware ik terug te vinden. Ik wil je uitnodigen om met mij als zuster deze geweldige weg van zelfontdekking en persoonlijke groei af te leggen!

Love Margo

" Meeting Margo at a recent retreat called Shed Your Layers was simply life-changing. I've never encountered such beauty in combination with a breadth of love and compassion for each and every person. Margo is the embodiment of the Earth Mother through the ages. She lifts us up, shares herself so completely, and moves us all toward our best selves. You will hear her words echo in your soul far beyond any retreat you attend. It WILL change you; it WILL free you in ways you cannot imagine"

 

 Karyn Raman  

Special Education Teacher

  USA

bottom of page